Ahmet Caner'i yalnız bırakmadılar

Ahmet Caner'i yalnız bırakmadılar Ahmet Caner'i yalnız bırakmadılar
A- A+

İl Tarım Müdürlüğü Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Ahmet Caner'in vefat eden babaannesi Huriye Caner, bugün Gerede’de defnedildi.

Merhume Huriye Caner, Gerede Yeni Cami’de kılınan Öğle ve Cenaze Namazının ardından Yakkaya Köyü Mezarlığında defedildi.

Babaannesi Huriye Caner’i kaybeden Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Ahmet Caner'in acısına ortak olmak için AK Parti Bolu İl Başkan Vekili Cemil Akay, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, AK Parti Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın ve çok sayıda seveni Gerede’ye adeta akın ettiler.

Bolu Postası Gazetesi olarak merhume Huriye Caner’e Allah’tan rahmet, Ahmet Caner nezdinde Caner Ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler